ANNONS

Kyckling i persiljesås

/

KYCKLING I KRÄMIG PERSILJESÅS (4 port)

Laga även kycklingrätten FLÄMTANDE UTTERN

Recept

  • 4 kycklingfiléer
  • Salt och vitpeppar
  • 2 vitlöksklyftor
  • 1 röd chilifrukt
  • 1 dl vatten
  • 1 hönsbuljongtärning
  • 4 soltorkade tomater
  • 2 dl creme fraiche
  • 2-3 dl vispgrädde
  • 0,5 dl hackad persilja

Gör så här

  1. Dela kycklingfiléerna i bitar. Ca 6 bitar/filé. Bryn i smör tills fin yta. Salta och peppra. Pressa ner vitlök.
  2. Kärna ur och strimla chilifrukten fint. Rör ner i stekpannan. Häll på vatten. Lös upp buljongtärningen i det heta vattnet.
  3. Hacka soltorkade tomater och blanda ner. Rör ner creme fraiche, vispgrädde och persilja. Salta och peppra. Låt småputtra tills kycklingen är klar.

Servera kycklingen med tex. pasta eller jasminris och sallad

Hitta snabbt utan bilder – Lista med kyckling

Varje länk leder vidare till flera olika recept

0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

Följ oss på Instagram ♥

@madameedithblogg
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00