ANNONS

Laxfilé med hummersås och kräftstjärtar

/

laxfilé (2)

Laxfilé med hummersås och kräftstjärtar (4 port)

TIPS! Testa även min enkla PASTA MED TONFISKSÅS

Recept
  • 4 st laxfiléer (125 g/st)
  • Salt och vitpeppar
  • 2 dl vispgrädde
  • 2 dl creme fraiche
  • 2 msk konc. hummerfond
  • 1 burk kräftstjärtar i lag

.

Gör så här:
  1. Lägg laxfiléer i ugnsform. Salta och peppra.
  2. Rör ihop vispgrädde, creme fraiche och hummerfond. Häll såsen över laxen.
  3. Tillaga mitt i ugnen 200° i ca 25 min.
  4. Häll av lagen från kräftstjärtarna. Toppa laxen med kräftstjärtar strax innan servering.
  5. Servera tex. med jasminris och sallad
0
4

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00