ANNONS

Mjölkchokladtryffel

/

mjölkchoklad tryffel (3)

MJÖLKCHOKLADTRYFFEL (ca 40 st)

Tips! Mjölkchokladtryffel är sött. Det går att ersätta en del mjölkchoklad med mörk choklad om så önskas.

Recept
  • 400 g mjölkchoklad
  • 25 g smör
  • 1 burk kondenserad mjölk sötad (397 g)

Gör så här:

  1. Bryt mjölkchoklad i bitar.
  2. Smält ihop alla ingredienser över vattenbad.
  3. Fördela ut chokladblandningen i en liten klädd form (ca 30×20) Låt stelna kylen.
  4. Skär i bitar (rulla ev. tryffeln i florsocker)

Här har jag lånat en bild från min BOUNTYKLADDKAKA för att ge er ytterligare ett exempel på vad ni kan göra med sötad kondenserad mjölk 😀

mjölk
Om ni gillar mina recept – Följ mig även i sociala medier

Facebook HÄR och Instagram HÄR (@madameedithblogg)

0
2

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00