Godaste fudgen

julgodis mammablogg
Gokväll! Idag skar vi upp julgodiset som vi gjorde igår. Nomnomnom åh vad gott det här är. Det blir perfekta fudgebitar varje gång. Är ni noga med temperaturen så lovar jag att ni får ett av julens godaste julgodis om ni testar detta. Vi hade med oss denna skålen som en liten present på ett kalas vi var på idag.

IMG_6601
Ikväll ska jag köpa de sista julklapparna. Än så länge hinner man få leverans innan jul lovar de flesta nätbutikerna så det håller jag tummarna för. Veckan innan jul håller jag mig borta från butikerna i stan så då är nätshopping perfekt. Jag tycker inte om att köa och trängas med folk.

Jag tänkte tipsa er om att min kategori jul hittar ni HÄR. Jag har inte hunnit renskriva alla recepten där än men det finns en hel del att hitta i den kategorin nu till jul så kika gärna in och se om ni hittar något. Vi ses snart igen!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..