Julgodis med choklad och ricekrispies

JULGODIS MED CHOKLAD OCH RICEKRISPIES 

HÄR finns många fler tips till JUL

Recept

  • 400 g mjölkchoklad med Marianne (tex. Fazer)
  • 3 dl ricekrispies

Gör så här:

  1. Bryt choklad i bitar. Smält över vattenbad.
  2. Rör ner ricekrispies i den smälta chokladen. Tryck ut chokladblandningen i en plastfolieklädd liten form (tex. en brödform) Låt stelna i kylen. Skär julgodiset i valfria stora bitar.

Hitta utan bilder – Lista med godis och godiskakor

0
6

Omelett Jansson Köttbullar

Hej vänner ♥ Ni är många som kikar in till mig och söker efter julgodisrecept 😀 Hoppas att ni hittar något som ni vill prova. Jag vill även bidra med tre favoriter till julbordet.

På bilden ser ni ugnsomelett med svampstuvning det är det godaste jag vet på julbordet. Min absolut största favorit och den måste tillagast i ugnen. Recept på omeletten och två andra julbordsfavoriter hittar ni i länkarna nedan.

  1. UGNSOMELETT MED SVAMPSTUVNING
  2. JANSSONS FRESTELSE
  3. GODASTE KÖTTBULLARNA

Tips till er som vill ha ostpaj på julbordet –VÄSTERBOTTENSPAJ

0
11

Godaste fudgen

Hej vänner. Idag skar vi upp julgodiset som vi gjorde igår. Nomnomnom åh vad gott det här är. Det blir perfekta fudgebitar varje gång.

Är ni noga med temperaturen så lovar jag att ni får ett av julens godaste julgodis om ni testar detta. Vi hade med oss denna skålen som en liten present på ett kalas vi var på idag.

Länk till mjölkchokladfudge finns här – FUDGE

Ikväll ska jag köpa de sista julklapparna. Än så länge hinner man få leverans innan jul lovar de flesta nätbutikerna så det håller jag tummarna för.

Veckan innan jul håller jag mig borta från butikerna i stan så då är nätshopping perfekt. Jag tycker inte om att köa och trängas med folk.

Jag lägger in en länk här till mina julrecept – KATEGORI JUL

Klick er in på länken och se om ni hittar något ni gillar. KRAM

0
10