God Jul

jul
GOD JUL i stugan alla fina läsare! Tomten i huset blev sugen på morotsmuffins så han bakade en plåt med supersmaskiga muffins idag på självaste julafton. Visst blev de fina. Morotsmuffins passar alltid bra, året om.

jultomte
Igår hade vi uppesittarkväll hemma hos oss. Det var våran stora familj, min mamma, min pappa, min syster, Anton och kusin Elton som vakade in julafton med oss. Det är tradition sedan flera år tillbaka att vi är hemma hos oss och äter mat (inte julmat) smaskar i oss godis, chips och ostbågar och tar en sen fika på kvällen. Och så spelar vi bingolotto och aldrig vinner vi något men det är kul ändå.

jultomten
Det är varmt bakom tomtemasken… hälsar Fredrik.

Nu ska vi fortsätta julfirandet med nära och kära. Äta julmat, kolla på Kalle Anka och dela ut julklappar. Jag och hela min familj vill skicka ett stort GOD JUL till er alla. Hoppas att ni får en riktigt fin och framförallt stressfri jul så att ni kan njuta ordentligt ♥ KRAM

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..