ANNONS

Grönpepparkyckling

/

grönpepparkyckling (2)

GRÖNPEPPARKYCKLING (3-4 port)

Här finns fler kycklingrecept – 12 recept med kyckling

Recept

  • 1 grillad kyckling
  • 1 msk smält smör
  • 2 dl vispgrädde
  • 3 dl creme fraiche
  • 1,5 msk soya
  • 1 msk dijonsenap
  • 2 msk torkad grönpeppar
  • Salt

Gör så här
  1. Rensa och dela kycklingen i bitar. Lägg i ugnsform.
  2. Rör ihop smör, vispgrädde, creme fraiche, soya och senap.
  3. Mortla grönpeppar. Blanda ner i såsen. Smaka av med salt.
  4. Häll såsen över kycklingen. Låt stå i kylen i ca 2 timmar (kycklingen blir extra smakrik när den får stå och dra till sig ett tag)
  5. Tillaga kycklingen i ugnen 225° i 15 min. Servera grönpepparkyckling med tex. ris och sallad.

Hitta snabbt utan bilder – Lista med kyckling

hemma-brod-baka

Varje länk leder vidare till flera olika recept

1

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00