ANNONS

Kassler med ananas

/

kassler ananas (2)
KASSLER MED ANANAS (5-6 port)

Testa även KASSLER MED PERSILJESÅS OCH VITOST

Recept

  • ca 800 g kassler
  • 1 stor konserv ananasringar
  • 3 dl vispgrädde
  • 2 dl creme fraiche
  • 1 dl chilisås
  • 2 msk tomatpuré
  • Salt och vitpeppar
Topping: Riven ost
.
.
Gör så här:
  1. Putsa och skiva kassler. Varva kasslerskivor och ananasringar i ugnsform.
  2. Vispa ihop övriga ingredienser till en sås. Smaka av med salt och vitpeppar.
  3. Häll såsen över kasslern. Toppa med valfri mängd riven ost.
  4. Gratinera mitt i ugnen 225° tills fin färg (ca 20 min) Servera med tex. ris och DENNA SALLADEN
0
2

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00