Oscar och jag

bordet julen
Hej från mig och den här lille killen. Är han inte på väg upp i fönsterna så är han på bordet eller sitter bakom soffan och river sönder en bok eller något annat kul. Fullt upp hela tiden med en ettåring i familjen. Hela tiden. Samtidigt är han världens kramgoaste och mysigaste kille så han kommer ju undan med allt. Det räcker att säga mamma och le så är allt bus glömt.

När jag inte springer och kollar vad Oscar håller på med så matar jag på recept från gamla bloggen in hit. Recept som ni frågat efter och recept som ni kanske vill använda till nyår tänker jag. Kolla bland de senaste inläggen här på bloggen så ser ni vilka recept som jag flyttat över idag. Hinner jag så kommer det fler imorgon. Saknar ni något så skriv i en kommentar här så fixar jag det. Ha det gott så länge, vi ses snart igen.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..