ANNONS

Stekt ananas med kokosglass

/

ananas

STEKT ANANAS MED KOKOSGLASS (gör glassen i god tid)

Gör även goda STEKTA BANANER

Stekt ananas

  • 1 färsk ananas
  • 50 g smör
  • 0,5 dl strösocker
  • 1 msk pressad citron

Kokosglass : 2 dl kokos och 1 liter vaniljglass

Gör så här
  1. Kokosglass : Rosta kokos i en torr stekpanna. Spara lite kokos till dekoration. Elvispa in kokos i vaniljglassen (tina ev. glassen lite först) Ställ in glassen i frysen i ca 2 timmar.
  2. Ananas : Skala, ta bort stammen och skär ananas i bitar.
  3. Värm smör och strösocker under omrörning tills gyllenbrunt.
  4. Lägg i ananasbitar. Låt småputtra i 4-5 min. Rör ner den pressade citronen. Servera varm ananas med kokosglass

Hitta snabbt utan bilder – Lista med desserter

söta kategorier ediths

Varje länk leder vidare till flera olika recept

0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

Följ oss på Instagram ♥

@madameedithblogg
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00