Vitlökskassler i smördeg

VITLÖKSKASSLER I SMÖRDEG (3-4 port)
Laga även en fantastisk KASSLER BOMBAY
Recept
- ca 400 g kassler
- 100 g färskost med vitlökssmak
- 2 dl creme fraiche (34%)
- 4 dl riven ost
- Vitpeppar
- 1 rulle färsk smördeg
Topping : Ägg
Gör så här
- Putsa och tärna kassler.
- Blanda ihop färskost, creme fraiche och riven ost. Smaka av med vitpeppar. Rör ner kassler.
- Lägg blandningen i mitten på smördegen. Nyp ihop smördegen runt om så det blir tätt. Vänd smördegen så att skarven hamnar underst.
- Pensla med uppvispat ägg. Tillaga mitt i ugnen 200° tills fin färg (ca 20 min) Servera vitlökskassler med tex. klyftpotatis och sallad
Hitta snabbt utan bilder – Lista med korv och kassler

2