ANNONS

Veckosallad

/

veckosallad (3)

VECKOSALLAD – En god sallad med bla. vitkål och morötter

Testa även dessa sallader – Förslag 1: VITKÅLSSALLAD och förslag 2: VITKÅLSSALLAD

Recept

  • 1 kg morötter
  • 1 litet vitkålshuvud (ca 1,5 kg)
  • 1 röd paprika
  • 1,5 dl matolja
  • 0,5 dl äppelcidervinäger
  • 0,5 msk strösocker
  • Salladskrydda
  • Salt och Vitpeppar

Gör så här:

  1. Strimla morötter, vitkål och paprika tunt. Använd tex. matberedare och/eller osthyvel, kniv och rivjärn.
  2. Koka ihop de övriga ingredienserna. Salladskrydda, salt och vitpeppar efter eget tycke.
  3. Blanda ihop blandningen med grönsakerna. Förvara i kylen. Håller minst 1 vecka i bunke med lock.

.

Följ mig gärna på FACEBOOK

Följ mig gärna på INSTAGRAM

2
3

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00