Veckosallad

veckosallad (3)

VECKOSALLAD

TIPS! Testa även min populära PIZZASALLAD

 

Recept

  • 1 kg morötter
  • 1 litet vitkålshuvud (ca 1,5 kg)
  • 1 röd paprika
  • 1,5 dl matolja
  • 0,5 dl äppelcidervinäger
  • 0,5 msk strösocker
  • Salladskrydda
  • Salt och Vitpeppar

 

Gör så här:

  1. Strimla morötter, vitkål och paprika tunt. Använd tex. matberedare och/eller osthyvel, kniv och rivjärn.
  2. Koka ihop de övriga ingredienserna. Salladskrydda, salt och vitpeppar efter eget tycke.
  3. Blanda ihop blandningen med grönsakerna. Förvara i kylen. Håller minst 1 vecka i bunke med lock.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..