Fler recept inlagda

randigtlinnet
Gokväll från mig till er. Idag har jag fyllt på med fler recept precis som jag berättade igår att jag skulle göra idag. Jag kommer att hålla på så ett bra tag till för det finns så mycket kvar som både ni och jag vill ska komma in här. Jag lägger in alla recept manuellt så det tar lite tid men det blir bäst så tycker jag. Då får jag en chans att renskriva allt och få det som jag vill ha det.

När jag inte har skrivit recept så har jag hunnit med att baka en liten kanelgoding som ligger i kylen och väntar på att jag och familjen ska äta upp den. Jag har även varit aktiv på Instastory idag, jag älskar att lägga upp händelser där men tyvärr glömmer jag bort det hela tiden. Nu när Fredrik är julledig så har det varit lättare att komma ihåg och jag har till och med fått med honom på några bilder. Med peruk…

Följ mig på Instagram om ni vill, det skulle vara kul. Sök på @madameedithblogg ♥ Nu säger jag kram och godnatt!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..