ANNONS

Krämig färskpotatis

/
färskpotatis (2)

KRÄMIG FÄRSKPOTATIS

Det går bra att använda färsk basilika istället för fryst. Mängden creme fraiche anpassas efter hur krämigt du önskar.

Recept

  • 1 kg färskpotatis eller delikatesspotatis
  • 1 ask fryst basilika (30 g)
  • 2-3 dl creme fraiche 34%
  • Salt

Gör så här

  1. Skrubba eller skala potatis.
  2. Koka potatisen mjuk. Häll av vattnet.
  3. Dela potatisen i mindre bitar eller låt potatisen vara hel.
  4. Blanda ihop med övriga ingredienser. Salt efter tycke, snåla inte. Serveras ljummen med tex. köttfärsbiffar, grillat kött eller på buffé

Hitta utan bilder – Lista med soppor, potatis & grönsaker

hemma-brod-baka

Varje länk leder vidare till flera olika recept

0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00