ANNONS

Krämig färskpotatis

/

färskpotatis (2)

KRÄMIG FÄRSKPOTATIS

Det går bra att använda färsk basilika istället för fryst. Mängden creme fraiche anpassas efter hur krämigt du önskar.

Recept
  • 1 kg färskpotatis eller delikatesspotatis
  • 1 ask fryst basilika (30 g)
  • 2-3 dl creme fraiche 34%
  • Salt
.
Gör så här:
  1. Skrubba eller skala potatis.
  2. Koka potatisen mjuk. Häll av vattnet.
  3. Dela potatisen i mindre bitar eller låt potatisen vara hel.
  4. Blanda ihop med övriga ingredienser. Salt efter tycke, snåla inte.
  5. Serveras ljummen med tex. köttfärsbiffar, grillat kött eller på buffé
0
3

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00