ANNONS

Rostad färskpotatis

/

rostad färskpotatis (1)

ROSTAD FÄRSKPOTATIS

Recept
  • 1 kg färskpotatis
  • ca 1 dl olivolja
  • 1 msk torkade örtkryddor (ex. se bild)
  • Flingsalt
.
Gör så här:
  1. Skrubba potatisen. Lägg i ugnsform.
  2. Blanda olivolja och örtkryddorna.
  3. Häll oljan över potatisen. Blanda runt. Strö över valfri mängd flingsalt.
  4. Rosta mitt i ugnen 250° i ca 40 min Skaka runt potatisen efter halva tiden. Potatisen ska bli mjuk och gyllenbrun. Tillagningstiden varierar efter storleken på potatisen.
  5. Skaka runt potatisen när den är färdigrostad. Strö ev. över mer örtkryddor och salt. Låt vila lite innan servering.
0
3

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00