Det ska jag laga till middag idag

julgran pynt
Hejsan! Nu har jag matat in fler recept från gamla bloggen. Tryck på ♥ under de recept som ni gillar så blir jag jätteglad. Tilde har underhållit Oscar medan jag fixat i bloggen. Det är bra med barn i olika åldrar och det är bra att ha många barn. Har ni testat Tildes goda kladdkaksmuffins förresten? Hon har verkligen det absolut bästa receptet det lovar jag! Det går inte annat än att lyckas med dem. RECEPT HÄR

liten julgran
Den lilla granen står kvar. Vi har ställt den i en stor vas i en stor kruka. Vi sågade ett nytt snitt längst ner på granen innan vi satte den i vasen och så fyllde vi på med rejält med vatten. Efter det har vi inte behövt fylla på vatten en enda gång och den barrar ingenting.

bordsgran pynt
Den får stå kvar över nästa helg tänkte jag sedan får vi tacka julen för denna gången. Hur har ni det? Har ni något julpynt kvar?

Nu ska börja med middagen. Kassler med ananas blir det hemma hos oss idag. Ha en fortsatt fin måndag!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..