Fiskpinnar

fiskpinnar (1)

FISKPINNAR – TIPS! Testa även att PANERA FALUKORV

Perfekt fyrkantig form blir det inte när man gör egna fiskpinnar. Det ser hemlagat och gott ut så stort plus för det.

 

Recept
  • 400 g torskfilé (färsk eller tinad)
  • 1 dl vetemjöl
  • 1 tsk salt
  • 2 ägg
  • 2 dl ströbröd
.
.
Gör så här:
  • Skär torskfilén i avlånga bitar (Ungefär i storleken som butiksköpta fiskpinnar)
  • Rulla runt bitarna i vetemjöl blandat med salt.
  • Vispa med en gaffel upp äggen. Häll ströbröd på ett fat.
  • Doppa filébitarna i ägg. Rulla sedan i ströbröd.
  • Stek fiskpinnarna i smör. Stek gyllenbrunt ca 2 min/sida strax under medelvärme. Dela största fiskpinnen i mitten för att se att de är klara
  • Servera med tex. potatismos, ketchup och gurka

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..