Sjukstuga

oscisen
Hejsan nu har jag matat på med fler recept från min gamla blogg. Från början hade jag inte tänkt att flytta över så många recept, jag ville ha lite av en nystart här inne men nu känner jag att det var fel. Ni har frågat efter en hel del av recepten och jag själv använder flera av dem. Då behöver de finnas här inne. Fler recept kommer… lite då och då.

oscis
Oscar och jag umgås på dagarna. Flyttar över recept gör jag när tid finns, ofta på kvällarna. På dagarna kan jag fota och och förbereda för nya recept då kan Oscar vara med.

oscisens
Nu ska jag pyssla om en av mina tonårstjejer. Hon missade skolstarten efter jullovet och ligger sjuk i sängen. Två gånger under veckan har vi varit på vårdcentralen med henne. Innan jul var hon också sjuk och behandlades med penicillin och så är hon sjuk nu igen. Jag tycker så synd om henne. Hoppas att lite glass piggar upp en stund i alla fall.

Ha det gott alla så ses vi snart igen.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..