ANNONS

Idag har vi kalasat

/

inredningivitt
Oscar, Fredrik och en prickig burk. Och en prickig kudde. Jag gillar prickigt. Idag har vi haft kalas här hemma för Fredrik som fyllde år tidigare i veckan. Fredrik och Tilde fixade fikat. Det blev VANILJBULLAR, SMULPAJ TILL MÅNGA och SEGA CHOKLADKAKOR. Har ni inte testat att baka bullarna så måste ni göra det, de är så goda!

färggladbarntröjan
Som jag skrev så hade jag planer på att börja titta lite mer på tv. Jag har knappt tittat på tv på flera år men nu har jag börjat titta en del. Orange is the new black är en serie som jag slutade att titta på för länge sedan, den har jag börjat kolla på igen. Jag och Fanny har även börjat titta på Leif och Billy på SVT Play. Det tycker vi är kul.

kinesisk lampa
Här har vi Fanny. Vår yngsta tjej vid vår lilla bordsgran. Nu är det ju tjugondag knut så snart åker granen ut men den är fortfarande så fin. Det tar liksom emot att slänga ut den.

Nu ska jag förbereda inför barnens skola imorgon, gympapåsar som ska packas och så behöver jag kolla igenom alla vinterkläder så att allt finns med imorgon. Det är en hel del att tänka på så här under denna årstiden. Våren och sommaren är så mycket smidigare.

Ha en fortsatt fin kväll. KRAM

0
3

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00