ANNONS

Kramgo kille

/

familjen annorlunda
Hej, här regnar det idag och snön håller på att smälta bort. Halt som bara den har vi haft det under ett par dagar. Det har verkligen varit slirigt och farligt med halkan. Idag saknar jag Rhodos extra mycket. Vi var ju där på semester i augusti förra året. Bilder HÄRHÄRHÄR och HÄR

barnkläder
Har ni haft en ettåring i huset någon gång? I så fall vet ni att det är fullt ös hela tiden. Oscar är helst på borden, från soffbordet hoppar han ner i soffan. Har någon glömt stänga in till badrummet så hittar man honom i duschen. Han älskar att duscha, om kläderna råkar vara på spelar liksom ingen roll. Alla skåp i huset har en gummisnodd runt handtagen för att han inte ska plocka ut grejer därifrån. Slänga mat på golvet är kul också men det bästa av allt, tycker han. Det är om någon glömt att stänga trappgrinden till övervåningen. Då hittar man honom på övervåningen på bara några sekunder. Två trappor har vi i huset så stor chans för honom att någon kanske glömmer.

blogg många barn
Men samtigt så är han världens goaste. Nu har han börjat dela ut kramar. Särskilt Ludwig får många kramar.

Varje morgon innan syskonen går till skolan delar han ut kramar och jag blir alldeles varm i mammahjärtat varje gång. Det finns inget finare för en förälder än när syskonen visar att de tycker om varandra. Man blir glad.

Nu går Oscar bredvid mig med nussen (snuttefilten) i famnen och nappen i munnen. Han visar tydligt att han vill vila så jag säger hej då för denna gång. Vi ses snart igen.

0
4

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00