ANNONS

Oboybollar

/

oboybollar

OBOYBOLLAR (ca 24 st) Chokladbollar hittar ni HÄR

Anpassa mängden kakao efter vilken chokladstyrka du önskar, testa dig fram genom att ta lite kakao i taget.

Recept

  • 200 g rumsvarmt smör eller margarin
  • 1,5 dl strösocker
  • 2 dl oboy
  • Ca 1 msk kakao 
  • 6 dl havregryn
  • 2 msk kallt kaffe
Topping: Riven kokos
.
.
Gör så här:
  1. Vispa ihop alla ingredienser med elvisp.
  2. Rulla ut ca 24 bollar. Rulla dem i kokos.
  3. Servera oboybollarna kylskåpskalla.
0
4

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00