ANNONS

Kanelmamman

/

recept kanel
Hej! Jag har inte tänkt på det själv men några av mina tonårstjejers kompisar har börjat skoja om att jag kryddar allt med kanel. Urgulligt tycker jag och skrattar åt det, de har ju rätt ser man när man klickar runt här i bloggen, det finns en hel del recept med kanel och nu har jag själv börjat skoja om att krydda allt möjligt med det. Jag tänkte helt enkelt spinna vidare på idén om att jag gillar kanel så här kommer 6 goda kaneltips från kanelmamman 😀 Missa inte soppan!

  1. Kanelbullesockerkaka
  2. Fattiga riddare
  3. Äppelkaka med havretäcke
  4. Morotsmuffins
  5. Kolasnittar med kanel
  6. Köttfärssoppa med kardemumma och kanel

Lycka till och ha en fin och solig dag.

0
4

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00