Kanelmamman

recept kanel
Hej! Jag har inte tänkt på det själv men några av mina tonårstjejers kompisar har börjat skoja om att jag kryddar allt med kanel. Urgulligt tycker jag och skrattar åt det, de har ju rätt ser man när man klickar runt här i bloggen, det finns en hel del recept med kanel och nu har jag själv börjat skoja om att krydda allt möjligt med det. Jag tänkte helt enkelt spinna vidare på idén om att jag gillar kanel så här kommer 6 goda kaneltips från kanelmamman 😀 Missa inte soppan!

 

  1. Kanelbullesockerkaka
  2. Fattiga riddare
  3. Äppelkaka med havretäcke
  4. Morotsmuffins
  5. Kolasnittar med kanel
  6. Köttfärssoppa med kardemumma och kanel

 

Lycka till och ha en fin och solig dag.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..