ANNONS

Helg och vädra är härligt

/

fredag oscar
Hej denna sköna fredag. Helg igen, jag tycker veckorna går ganska fort trots att vi är inne i vardagsrutiner igen.

Nu är alla friska, det har varit en del sjukdomar här hemma men det är borta nu. Jag tänkte städa lite extra i helgen för att känna ordentligt att alla bacillerna försvinner. Vädra, det är ett bra sätt för att få det fräscht inne tycker jag. Hinner man inte städa så kan man i alla fall vädra. Särskilt i sovrummet känns det härligt med nyvädrat. Vädrar jag i bara ett rum så stänger jag av värmen i det rummet, öppnar alla fönster, stänger dörren in till rummet. Efter en stund öppnar jag dörren igen, stänger fönsterna och sätter på värmen på elementen. Härligt är det.

Har ni några bra städtips? Dela gärna med er, jag tycker att det är så kul att få kommentarer så var inte rädda för att lämna det. Ha en fortsatt fin fredag så ses vi imorgon igen.

0
4

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00