ANNONS

En mil norrut med skräpet

/

långthårbil
Hej! Igår vädrade vi, städade ett badrum av två. Rengjorde ordentligt i köket och dammsög. Dammsuger gör vi flera gånger om dagen så det räknas kanske inte.

Jag passade på att rensa lite också, jag älskar att rensa. Det blir så luftigt och fint efter en utrensning. Vill jag bli på extra gott humör så dyker jag gärna in i ett skåp för att se om det finns något jag kan rensa ut. Det lättar liksom och gladheten bara kommer. Lika härligt som att shoppa något man verkligen vill ha. Fast mycket billigare.

sortergård
Efter rensningen så åkte vi en mil norrut till återvinningen för att bli av med allt skräp. Vi var inte ensamma, även om det ser så ut på bilden. Det var många rensare där.

Nu ska jag inte göra mycket mer nytta idag. Jag kommer lägga mig på spikmattan en stund medan Oscar vilar, det stressar ner och gör lite ont men det är skönt. Säkert är det omodernt med spikmatta nu för tiden men vem bryr sig om det? Inte jag.

Fortsatt trevlig lördagskväll!

0
7

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00