ANNONS

Rabarberpaj med knäckigt täcke

/

rabarberpaj (5)

RABARBERPAJ MED KNÄCKIGT TÄCKE

Här finns fler RECEPT MED RABARBER

Steg 1
  • ca 500 g rabarber
  • 0,5 dl strösocker
  • 1 msk potatismjöl
.
Gör så här:
Skär rabarber i småbitar (skala först om skalet är tjockt) Blanda med övriga ingredienser. Lägg i pajform.
***************************************************************
.
Steg 2
  • 150 g smör
  • 0,5 dl sirap
  • 1 dl vispgrädde
  • 2 dl vetemjöl
  • 2,5 dl havregryn
  • 2 dl strösocker
  • 1 tsk bakpulver
.
Gör så här:
Smält smör. Drag grytan åt sidan. Rör ner sirap och vispgrädde. Blanda ihop resten av ingredienserna. Rör ner blandningen i grytan.
.
Bred allt över rabarberbitarna. Grädda mitt i ugnen 175° tills fin färg, ca 30 min. Servera med tex. vaniljglass eller vaniljvisp
2
4

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00