ANNONS

Söndagshälsning

/

blogg många barn
Hej hej! Här sitter jag med en trött liten Oscar bredvid mig. Jag räknade på det idag och den 9:e denna månaden, alltså igår, blev han 1 år och 5 månader. Oscar är ju mitt 6:e barn så nej jag håller inte stenkoll på månaderna på något av barnen längre.

Idag har jag kört Wilma, min äldsta dotter till busstationen i Jönköping. Hon har haft 10 veckors LIA (lärande i arbete) och har bott hemma under den tiden och hos sin pojkvän Kevin. Nu är hon på väg med buss till sin studentbostad, många mil hemifrån, och imorgon börjar skolan för henne igen.

Nästa vecka har barnen här hemma sportlov. Skönt. Då satsar vi på långa sovmorgnar och mycket film. Jag har börjat kolla på en ny serie, den är flera år gammal så säkert har många av er sett den men för mig är den ny. Prison Break.

Jag har en chokladkaka i skafferiet som jag funderar på att baka något av. Har ni något tips? Jag skulle ju kunna baka DENNA kakan men det vore kul att testa något nytt. Tipsa mig gärna ♥

Ha det gott! Vi ses snart igen.

2
4

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00