Släng inte disktrasan

städtips
Gokväll. Hoppas att ni inte precis kikat in till mig för att leta efter recept, det är ju inte så inspirerande med en disktrasa i bild det första ni får se. En använd disktrasa dessutom.

Ni som har barn i denna åldern, ca 1,5 år, vad gillar era barn att göra? Oscar roar sig med allt utom sina leksaker. Når han inte något så flyttar han runt stolar, diskbänken är väldigt rolig så stolarna vid köksbordet har vi plockat bort. För att kunna hålla bättre koll på honom helt enkelt. Nu sitter vi bara i matsalen och äter. Matsalen ser ni i bakgrunden i denna bilden, den ligger precis bredvid köket.

ljus inredning
Vad det gäller disktrasor så vill jag tipsa er om att slänga med dem i tvätten för att fräscha upp dem. 60° brukar jag tvätta dem i då blir de fina och kan användas och tvättas många fler gånger. Det är helt onödigt att slänga disktrasor så fort de känns ofräscha tycker jag, bättre att tvätta, både för miljöns och plånbokens skull.
billigt tips
Ett annat billigt tips som gör en glad är att plocka in lite kvistar nu när vi längtar efter våren. Här har vi plockat in kvistar av syren, de har fått blad nu. Till helgen kan man ju tillsätta en bukett tulpaner till kvistarna. Det blir jättefint.

  1. Helt underbara bilder på Oscar. Blir bara glad att se honom i bloggen ibland.
    Vilken bra hjälpreda Du har.
    Jag brukar koka upp min disktrasa med lite maskindiskmedel på. Blir som ny då.
    Nu väntar vi på våren……..!!!!!

    1. Hej Irene 😀 Vilket bra tips med diskmedlet, jag har kokat disktrasorna några gånger men att tillsätta diskmedel var nytt för mig. Det ska jag testa. Ja verkligen, härlig tid vi har framför oss nu. Kram!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..