Jobbig natt

soligamorgon
Godmorgon idag är jag trött. En av killarna har blivit sjuk och han har haft det så jobbigt hela natten. Västa sjukdomen, den som kräver att man samsover med en hink och slår ut en totalt. Varför kan ingen uppfinna en medicin mot kräksjuka.

Till middag idag har barnen önskat storbiff så det får det bli. Jag ska även kapa rullgardiner idag. Så att de passar i våra fönster. De ska Fredrik få sätta upp i några rum på övervåningen. Solen skiner och välkommen är den men den behöver inte väcka barnen så tidigt. De här rullgardinerna håller ljuset ute när det behövs.

Sportlovet är snart slut. Varje dag under lovet har jag bakat en plåt med 4 långa baguetter. Alla fyra baguetterna har fått plats på en plåt. Barnen älskar dem och då menar jag verkligen ÄLSKAR. Godare än de i affären säger de. När alla är friska ska jag fota när jag bakar baguetterna och ge er receptet ♥ Vi ses!

Nu finns RECEPTET PÅ BAGUETTERNA HÄR

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..