Idag köpte vi pizza

inredning design
Hej! Hoppas att ni har en fin helg. Idag har Tilde och Fanny följt med moster Veronica till Ullared. Det är ju lördag, det brukar vara mycket folk i Ullared på lördagar och barnbidraget kom för några dagar sedan så jag tror att det är trångt för dem i varuhuset. Hoppas att de har det kul ändå och att de kommer hem med några fynd som de är nöjda med. Vi här hemma var lata idag och köpte pizza. Fredrik och Ludwig åkte och köpte pizza medan jag, Melwin och Oscar stannade hemma och väntade på dem.

klassiskinredninglantlig
Oscar tycker inte om att vänta. Lagom tills de kom hem med pizzan så tröttnade han och ville hoppa ur sin stol. Arg var han för att han fick sitta där i stolen och vänta. Lite gladare blev han när maten kom till bordet i alla fall.

Det är verkligen en bestämd liten kille som vi har här hemma. Han sitter inte på samma plats många minuter och tycker inte om att titta på tv eller något annat stillsamt. Det ska hända saker hela tiden och gör det inte det så ser han till att det gör det. Full fart och jag blir helt slut men herregud vad jag älskar honom. Och så många kramar vi får av honom. Då får man energin tillbaka och orkar lite till.

Ikväll blir det soffhäng med mello hemma hos oss, ska ni titta?

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..