Hej med ett middagstips ♥ Enkelt billigt och vrålgott kan jag lova att det här är. När vi äter tonfisk ägg och potatis till middag så jublar barnen högt. Nomnom.
Hej vänner ♥ Barnen här hemma har frågat efter bullar ett tag. Det är ju supergott med kanelbullar men jag tycker helt ärligt att det är lite krångligt att baka bullar. Jag bakade en mjuk kanelkaka som smakar kanelbullar istället 😛 Gott!
Barnen älskade den. Denna kakan är mer kompakt än en vanlig sockerkaka och det gör att den känns lite som bullar och så kommer ju bullesmaken från kanelfyllningen så klart. Här kommer receptet :
På bilden ovan ser ni när jag fördelat ut hälften av smeten i den smorda och bröade formen. Sedan har jag täckt smeten med kanelfyllning och håller försiktigt på att fördela ut den sista smeten överst.Sedan ska kanelkakan gräddas.
Om ni vill så kan ni toppa smeten med pärlsocker innan gräddning, det gör kakan ännu ”bulligare” och då behövs inget florsocker på toppen. Lycka till ♥