Oscar Jag och Ludwig

snygga barnkläder
Hej. Hur har ni det? Vi började dagen med tandläkarbesök för tre av barnen, egentligen skulle fyra av dem på tandläkarbesök men nu har vi fått sjukdom i huset igen. Detta måsta vara något slags rekord i våran familj. När vi är friska så dröjer det inte länge innan någon blir sjuk igen.

hummel barnkläder
Oscar är pigg och glad i alla fall. Han är på riktigt bra humör idag och det gick oväntat bra att följa med syskonen till tandläkaren.

babblarna tv
Han blev till och med sugen på att kolla lite på Babblarna. Det händer inte ofta men idag hände det. Under tiden hann jag svara på mail från er, det dyker fortfarande upp önskemål om att jag ska flytta över recept från gamla bloggen, jag gör det så fort jag kan. Hinner jag inte just precis då så brukar jag skicka receptet i mailet så länge. Hör av er om ni saknar något. Mail : madame-edith@live.se

mammabloggar
Ludwig valde en ring i leksakslådan hos tandläkaren. Oscar tyckte den var väääldigt fin.

färgglada barnkläder
Just nu är Ludwig Oscars favorit bland syskonen. De brukar leka kurragömma och bygga lego tillsammans. Oscar tycker att det är så kul när Ludwig kommer hem från skolan. Ibland får han låna Ludwigs telefon, det är roligt.

Idag är det ju fettisdagen så då vill jag tipsa er som vill baka något gott till eftermiddagskaffet. Baka semlemuffins (klicka på rosa texten) Semlemuffins är så smaskigt och väldigt enkelt att baka. Lycka till!

 1. Hej
  Det märks (för mig) att du är småbarnsmamma som inte lägger dygnet runt i köket vilket för mig innebär snabba, enkla och supergoda recept. Men kan ju alltid hålla på med kulinariska finneser i timmar men det har ofta ingen verkan.
  Här kommer en till:
  Lägg 3 st frysta torskblock i en kastrull låt sjuda ca 10 minuter.
  Krydda med lite kryddpeppar och lagerblad

  Gör en bechamel och använd vattnet från fisken till en sås (ca 2 liter) om man vill kan man slå i lite grädde och creme fresch, men det behövs egentligen inte
  Lägg i 5 kokta hackade ägg
  2 krukor dill
  Fisken
  Citronpeppar
  Fiskfond
  Koka upp
  Klart

  1. Hej Ingemar,

   det stämmer. Snabba och enkla recept tycker jag bäst om. Tack för ditt tips, låter jättegott så det ska jag testa 😀

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..