10 brödrecept

bra brödrecept

Godmorgon. Idag var jag och Oscar uppe med tuppen och bakade bröd. Oscar vaknar samma tid på både vardag och helg så jag och Fredrik turas om på helgerna att gå upp med honom. Idag var det min tur och jag passade på att baka lite. Att baka bröd är lugnt och skönt, stressfritt och så är det ju gott med nybakat bröd till frukost.

Jag vill även passa på att tipsa om olika brödrecept till er. Hoppas att ni är många som är sugna på att baka bröd idag. Nedan hittarna ni 10 länkar till olika brödrecept 😀 Lycka till!

 

  1. Barbro skriver:

    alltid gott med hembakat bröd-får titta vidare nån dag på dina brödrecept alltid lika kul med något nytt man kör ju oftast samma annars.
    ha en fortsatt bra söndagskväll..

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..