ANNONS

Ved och våffelsmet

/

läsa barnboken

Hej. Fredag, solen skiner och vi har fått hem ett stort lass med ved 😀 Som jag berättat tidigare så värmer vi huset med ved och nu är det dags att plocka fram kapen, motorsågen och klyven igen. Hoppas att det fina vädret håller i sig, då är det riktigt roligt att vara ute och hålla på med det. Jag kapar inte. Jag kan inte det, det är för tungt för mig men jag klyver veden. Med vedklyv. Här finns en bild på VÅRAT HUS.

Nu närmar sig våffeldagen med raska steg. Måndagen 25/3 är det våffeldagen men jag gissar att flera av er kommer att fira med våfflor redan nu i helgen. I varenda annonsblad hittar man färdig mix med våffelsmet denna veckan, köp inte den. Det är så enkelt att göra egen våffelsmet på ingredienser som ofta finns hemma. Lika enkelt som att göra pannkakssmet. Det lovar jag.

Mitt bästa recept på våfflor hittar ni HÄR

Vi har kollat på talang på fredagar nu när det har sänts på tv men det är ju slut nu, vad ska vi titta på då? Lets dance tycker vi inte är roligt. Tipsa mig gärna om något som hela familjen kan gilla, gärna en film. Vi har en stor påse lösgodis som väntar tills ikväll och barnen förväntar sig myskväll, jag måste komma på något. Så tips blir jag glad för. Nu ska jag och Oscar läsa om den Vilda Bebin som får en hund. Vi önskar er alla en fin fredag.

(Nu finns en bild på veden HÄR)

0
3

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00