ANNONS

Fredrik sågar med motorsåg

/

trehjuling
Godmiddag! Då var arbetet med veden igång hemma hos oss. Fredrik har börjat såga några av stockarna med motorsåg. Vi fick en hel del stora stockar detta året och de går inte att kapa i vedkapen, de är för tunga och för tjocka, så det blir mycket arbete med motorsåg detta året. Tur att Fredrik vågar och kan, jag vågar inte.

Oscar älskar att vara ute i det fina vädret. På mössan har han en brandbil. Min pappa, alltså Oscars morfar arbetar som styrkeledare inom räddningstjänsten så det kändes extra kul när jag hittade denna mössan att köpa till Oscar. Vem vet, kanske har han också en framtid inom räddningstjänsten, vi har många i släkten som arbetat som brandmän.

billig uppvärmning
Här ser ni vedhögen. Det är många stora stockar. Fredrik håller på och sågar med motorsågen och solen skiner härligt idag.

ved
Det är vår i luften. Hoppas att det fina vädret håller i sig ett tag, idag tar vi eftermiddagskaffet ute på trappan.

Är ni sugna på att baka något riktigt gott till dagens fika så vill jag tipsa er om KANELBULLEKLADDKAKA. Den är mycket god kan jag lova och kräver max 5 minuters arbetsinsats 😀 Perfekt nu när man hellre är ute än inne i köket. Ha det gott!

(Så här ser veden ut 18 april)

0
4

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00