6 recept med lax

recept med lax

Gokväll! Jag har tagit fram lax som ska få tina tills morgondagens middag. Lax är något av det godaste jag vet och så är det ju så smidigt att tillaga. Vad brukar ni laga för gott med lax? Jag tänkte lyfta fram några av mina bästa laxrecept till er här ikväll innan jag går och lägger mig. Hoppas att ni kommer tycka om dem. Imorgon kikar jag in här igen med ett nytt laxrecept så håll utkik efter det. En laxpasta kommer det att bli.

Fortsatt trevlig kväll och kram och godnatt till er som är på väg att krypa ner i sängen. Vi ses imorgon igen (Nu finns laxpastan HÄR)

 

6 länkar till recept med lax

  1. Stekt lax med vitlökssås
  2. Lax med dillstuvad potatis
  3. Lax i sås med färskost
  4. Lax i ugn med fetaostsås
  5. Västerbottenlax
  6. Lax i krämig vitlökssås

 

Lycka till med det ni provar att laga ♥

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..