ANNONS

Våran middag och 10 middagstips

/
matsal

Hej alla, vad roligt att ni är så många som kikar in här till mig och min blogg. Det känns fantastiskt kul. Jag önskar mig fler kommentarer för att få mer kontakt med er, det skulle vara jätteroligt. Om ni inte vill kommentera så kan ni anonymt trycka på ♥ under de inlägg som ni gillar.

Idag håller jag tummarna för Melwin som har prov om medeltiden (bild på Melwin här) Nu går han i 4:an och idag har de prov, det är inga enkla prov kan jag säga. Jag och Melwin har kämpat tillsammans och pluggat mycket inför provet. Jag har lärt mig en hel del också, det är den stora fördelen med att ha många barn som går i skolan. Man lär sig mycket som förälder när man pluggar med barnen.

världens godaste köttfärssås blogg

Till middag idag lagade jag Fannys köttfärssås. Godaste köttfärssåsen! Ni måste testa 😛

Jag vill även ge er 10 middagstips idag. Ni är så många nya som hittat hit så jag passar på att visa lite av vad ni kan hitta här i bloggen. Här kommer mina tips för denna gången.

10 mycket goda middagstips

  1. Fiskbiffar av torsk
  2. Tacopaj
  3. Världens godaste kycklingrätt
  4. Porterstek
  5. Köttfärsbiffar i gräddsås
  6. Raggmunkar
  7. Varm smörgåstårta
  8. Järpar i chiligräddsås
  9. Tonfisk ägg och potatis
  10. Fläskfilé med champinjoner och timjan

Och en söt mycket god dessert 😀 Daimmousse

0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

Följ oss på Instagram ♥

@madameedithblogg
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00