5 recept med brandmannens hand

vardagsrum
Hej från mig och min lille brandman 😀 Han har inte bara en brandbil på mössan våran Oscar, han har en brandkårströja också. Den gillar han mycket och har ärvt tröjan av storebror Ludwig. Ludwig är 5 år äldre än Oscar.

barntröja brandman
Röd och fin är den med brandkårstryck på flera ställen. Jag har ingen aning om var vi har köpt den, det kan till och med vara så att den är en present från någon för flera år sedan men jag vet att det brukar finnas liknande på marknader, håll utkik på vårens marknader om ni blir sugna på att köpa.

inredningsblogg
Han hänger ju mycket med mig i köket, min lille going. Han är så snabb på att springa fram till det jag ska fota så jag har massor av bilder där hans hand är med. Han vill så klart sno åt sig av godsakerna och då passar jag på att ta fina bilder. Idag har jag samlat ihop 5 bilder med recept som den lilla handen är med på. Klicka på länkarna nedan så kommer ni till dem.

 

5 recept

  1. Kanelrutor i långpanna
  2. Pepparkakor med apelsinskal
  3. En stor sats grötbullar
  4. Saffranskaka
  5. Rågsiktsbröd i långpanna

 

Jag och Oscar önskar er alla en fin och solig dag!

  1. Anna skriver:

    Hihi så söt! Hur gammal är han nu?

    1. Hej Anna, drygt 1,5 år är han nu. Växer så det knakar 😀

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..