12 recept med jäst

bröd med jäst

Hej, idag har jag satt ihop 12 länkar som leder till recept som innehåller jäst. Ni är många nya som kikar in här varje dag och jag vill visa lite av vad som finns i mitt receptarkiv. Och säga välkomna hit så klart. Ni är alla så välkomna.

Jag tycker att det är roligt att kika runt och kolla på sådant som jag har skrivit om och att sätta ihop olika teman. Jag har bloggat i många år nu. Ludwig låg i magen när jag började och han fyller snart 7 år. Det har inte handlat om recept under alla dessa år, från början låg fokus på inredning. Att blogga om inredning stressade mig mycket, jag mådde inte helt bra av det så jag började styra in bloggen på recept istället.

Att skriva recept passade mig väldigt bra, jag var bra på det. Jag tycker inte att man ska vara rädd för att säga så. Det är inte fel att säga att man är bra på något, tvärtom, vi behöver göra det mycket mer. Vi behöver våga vara stolta över det som vi är duktiga på. Då blir man intressant som människa. Här kommer receptlänkarna.

 

12 länkar till recept med jäst

 1. Frallor med rågsikt
 2. Pizzabullar med tacofärs
 3. Potatisfrallor
 4. Tunnbröd i ugn
 5. Pizzabullar med bacon
 6. Sesamkransar
 7. Ostbröd med chili
 8. Långpannebröd med kruskakli
 9. Fyllda vetebullar
 10. Världens godaste baguetter
 11. Fantastiska brödet
 12. Ost och skinkpiroger

 

Lycka till med de recept som ni provar ♥

 1. Anna skriver:

  Ja du är kanonbra på mat!! Tack för du delar med dig!

  1. Hej Anna,

   tusen tack! Vad glad jag blir 😀

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..