ANNONS

Ostscones

/
ostscones

Här kommer receptet på våra OSTSCONES som vi åt till gulaschsoppan 😛

Recept

  • 5 dl vetemjöl
  • 2 tsk bakpulver
  • 0,5 tsk salt
  • 100 g smör
  • 2 dl riven ost
  • 2 dl mjölk

Topping : Ägg och sesamfrön

Gör så här

  1. Rör ihop vetemjöl, bakpulver och salt. Arbeta in smöret med fingertopparna.
  2. Blanda ner ost och mjölk till en kladdig deg.
  3. Klicka ut 4 runda brödkakor på en plåt. Tryck med mjölad hand ut dem till Ø ca 12 cm. Snitta ett kors i varje brödkaka. Pensla med uppvispat ägg. Strö över sesamfrön.
  4. Grädda mitt i ugnen 200° i ca 20 min.Serveras nybakade.

Hitta utan bilder – Lista med bakpulverbröd och kalljäst

baka-bröd-hemma

Varje länk leder vidare till flera olika recept

0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

Följ oss på Instagram ♥

@madameedithblogg
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00