ANNONS

Ostscones

/

ostscones

Här kommer receptet på våra OSTSCONES som vi åt till gulaschsoppan 😛

Recept

  • 5 dl vetemjöl
  • 2 tsk bakpulver
  • 0,5 tsk salt
  • 100 g smör
  • 2 dl riven ost
  • 2 dl mjölk

Topping : Ägg och sesamfrön

Gör så här:
  1. Rör ihop vetemjöl, bakpulver och salt. Arbeta in smöret med fingertopparna.
  2. Blanda ner ost och mjölk till en kladdig deg.
  3. Klicka ut 4 runda brödkakor på en plåt. Tryck med mjölad hand ut dem till Ø ca 12 cm. Snitta ett kors i varje brödkaka. Pensla med uppvispat ägg. Strö över sesamfrön.
  4. Grädda mitt i ugnen 200° i ca 20 min. Serveras nybakade.
0
4

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00