ANNONS

Bilder på familjen

/

madame edith familj

Gokväll! Jag fick ett fint kollage av Fanny. Medan hon väntade på att jordnötskakorna skulle gräddas så fixade hon med bilder och satte ihop dem i ett kollage åt mig. Hon tyckte att jag skulle lägga upp det här på bloggen så att alla nya läsare skulle hänga med på vem alla i vår familj är. Det var ju klokt tänkt. Hon skrev även in namnen under bilderna. På de bilder där jag är med skrev hon ”mig” eftersom kollaget skulle passa in här på min blogg.

Ja, så här har ni dem. 6 stycken barn. Ludwig är med på två bilder. Wilma som är äldst fyller 20 år i september och Oscar som är yngst fyller 2 år. Även han fyller i september och kan ni tänkta, de har precis samma födelsedag.

Våra tre tjejer är äldst och våra tre killar är yngst. Många undrar hur det är att ha så många barn, jag tycker inte att det känns som vi har många barn. De är i så olika åldrar så det känns mer som att vi har haft småbarn väldigt länge mer än att vi har just MÅNGA barn. Småbarnstiden är den absolut tuffaste tiden tycker jag i barnens uppväxt, tonårstiden är den absolut bästa tiden. Jag gillar verkligen att umgås med mina tonåringar. De är så kloka, jag lär mig mycket av dem, vi kan prata med varandra och de är härliga att hänga med helt enkelt.

Jag är stenhård på många frågor som rör tonårslivet, jag tänker då på tex. alkohol. Jag skulle ALDRIG bjuda mina tonårsbarn på alkohol. Det är så självklart för mig och jag blir upprörd när jag förstår att det finns föräldrar som tycker på annat sätt. Det finns en lag kring alkohol, jag tycker att vi följer den. Och jag tycker även att det är viktigt att vi föräldrar inte dricker mycket alkohol heller. Helst ingen alls. Vi är våra barns förebilder.

Nu ska jag gå ut med Oscar en sväng, solen skiner och han älskar att vara ute. Ha det gott. Vi ses imorgon igen.

0
5

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00