12 godsaker när gräset växer

gubbe med gräs
Gokväll! Visst är den söt 😀 Denna lilla gräsgubbe hade Ludwig med sig hem från skolan. Gräsgubben hade redan fått grönt hår på huvudet när den kom hem till oss och Oscar blev väldigt nyfiken på den. Jag var rädd för att han skulle slita på bort håret på gubben men han satte sig på golvet och började att klappa den istället.

Jag älskar att Oscar blir större och strörre, allt blir så mycket lättare då. Varje månad utvecklas han så mycket. Nu klättrar han inte på borden längre, nästan aldrig i alla fall. Och jag kan vara lite lugnare, vi kan även prata lite med varandra och det är ju så roligt.

gräsgubbe

Nu när solen skiner och gräset växer både inne och ute så blir jag sugen på lite allt möjligt här inne i bloggen. Jag har samlat ihop 12 recept som jag fantiserat om och varit sugen på idag när jag och Fredrik jobbat med veden.

 

12 recept som jag är sugen på 😛

 1. Färskaka
 2. 5-minuters hallonrutor
 3. Bananfudge
 4. Rabarberpaj med knäckigt täcke
 5. Räktoast
 6. Stekt lax med vitlökssås
 7. Key lime pie
 8. Grillsås med soltorkade tomater
 9. Räkcheesecake
 10. Citronpaj
 11. Västerbottenspaj
 12. Rabarberkräm

 

Stor kram och fortsatt trevlig lördagkväll!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..