ANNONS

Fläskfilé i gräddig dragonsås

/

fläskfilé (3)

FLÄSKFILÉ I GRÄDDIG DRAGONSÅS (6-7 port)

Laga även FLÄSKYTTERFILÉ I GRÄDDSÅS

Recept
  • 2 st fläskfiléer
  • Salt och vitpeppar
  • 3 dl creme fraiche
  • 5 dl vispgrädde
  • 2 msk torkad dragon
  • 1 msk dijonsenap
  • 2 msk konc. kalvfond
  • 1 msk honung
  • 1,5 msk pressad citron
Gör så här
.
Tillagas i en stor stekpanna, tex. traktörpanna.
  1. Putsa och skiva fläskfilé. Bryn i smör. Salta och peppra. Lägg filén på en tallrik. Plocka bort ev. stekklumpar ur stekpannan.
  2. Koka ihop alla övriga ingredienser. Lägg i fläskfilén. Låt småputtra tills köttet är helt klart. Salta och peppra tills du är nöjd med smaken.
  3. Servera med tex. jasminris och sallad

fläskfile (9)

fläskfilé (4)

Följ mig även här: FACEBOOK & INSTAGRAM

hemma-bröd-baka

Varje länk leder vidare till flera olika recept

0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00