ANNONS

Fläskfilé i gräddig dragonsås

/
fläskfilé (3)

FLÄSKFILÉ I GRÄDDIG DRAGONSÅS (6-7 port)

Laga även FLÄSKYTTERFILÉ I GRÄDDSÅS

Recept

  • 2 st fläskfiléer
  • Salt och vitpeppar
  • 3 dl creme fraiche
  • 5 dl vispgrädde
  • 2 msk torkad dragon
  • 1 msk dijonsenap
  • 2 msk konc. kalvfond
  • 1 msk honung
  • 1,5 msk pressad citron

Gör så här

Tillagas i en stor stekpanna, tex. traktörpanna.

  1. Putsa och skiva fläskfilé. Bryn i smör. Salta och peppra. Lägg filén på en tallrik. Plocka bort ev. stekklumpar ur stekpannan.
  2. Koka ihop alla övriga ingredienser. Lägg i fläskfilén. Låt småputtra tills köttet är helt klart. Salta och peppra tills du är nöjd med smaken. Servera med tex. jasminris och sallad

Hitta snabbt utan bilder – Lista med kött och köttfärs

fläskfile (9)
fläskfilé (4)
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00