Fläskfilé i gräddig dragonsås

fläskfilé (3)

FLÄSKFILÉ I GRÄDDIG DRAGONSÅS (6-7 port)

Testa även min FLÄSKYTTERFILÉ I GRÄDDSÅS

 

Recept
  • 2 st fläskfiléer
  • Salt och vitpeppar
  • 3 dl creme fraiche
  • 5 dl vispgrädde
  • 2 msk torkad dragon
  • 1 msk dijonsenap
  • 2 msk konc. kalvfond
  • 1 msk honung
  • 1,5 msk pressad citron
.
Gör så här:
.
Tillagas i en stor stekpanna, tex. traktörpanna.
  1. Putsa och skiva fläskfilé. Bryn i smör. Salta och peppra. Lägg filén på en tallrik. Plocka bort ev. stekklumpar ur stekpannan.
  2. Koka ihop alla övriga ingredienser. Lägg i fläskfilén. Låt småputtra tills köttet är helt klart. Salta och peppra tills du är nöjd med smaken.
  3. Servera med tex. jasminris och sallad

fläskfile (9)

fläskfilé (4)

Om ni gillar mina recept – Följ mig även i sociala medier

Facebook HÄR och Instagram HÄR (@madameedithblogg)

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..