15 goda recept till påsk

påsk

Hej från mig och Oscar som väntar på att få öppna sitt påskägg som påskharen Margaretha (mormor) överraskade med igår. Alla barnen har fått ett stort ägg av mormor och morfar men än får de inte öppnas. Nu längtar de kan jag lova efter påsken och att få öppna de fina påskäggen som är överfulla av godis.

Jag vill passa på att ge er 15 goda tips till påsk som jag hoppas att ni ska gilla. Räkcheesecake som finns längst ner i listan är ett tips från påskharen Margaretha. Missa inte den! Jag har inte kunnat sluta tänka på den sedan den första gången jag smakade på den. Så fantastiskt god. Klicka på de rosa länkarna så kommer ni till de 15 olika recepten

 

15 tips till påsk

 1. Västerbottenspaj
 2. Potatisrullar
 3. Citronpaj med marängtäcke
 4. After Eight kladdkaka
 5. Nutellacrisp
 6. Potatisrosor
 7. Ugnsomelett med svampstuvning
 8. Godaste köttbullarna
 9. Ugnsbakad lax med kall citronsås
 10. Buffébröd
 11. Västerbottenslax
 12. Jappmousse
 13. Janssons frestelse
 14. Mariannetryffel
 15. Räkcheesecake

 

Lycka till med alla förberedelser inför påsk ♥

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..