ANNONS

Vedklyvning

/

elda med ved
Hej, så här ser det ut med veden nu. Det är inte mycket kvar och Fredrik håller på och klyver det sista. Som han har slitit med vedhögen detta året och så lite jag har bidragit med denna gången. Skäms på mig. Jag har inget att skylla på mer än att jag har haft fullt upp med att hålla Oscar på avstånd, vedstockarna och maskinerna är livsfarliga för en liten kille på 1,5 år.

vedeldning
Ungefär en månad av kvällar och helger har det tagit, riktigt bra jobbat tycker jag. Nu ska det bli skönt att få börja med lite roligare projekt i trädgården. Vårstäda och göra fint. Varje år brukar vi plantera ett träd så det hoppas jag att vi ska kunna göra snart. För ett par år sedan dog en stor björk för oss, den ska vi ersätta detta året. Har ni något förslag på ett stort träd som kan passa in där björken stod? Det finns fler björkar i närheten. En kastanj funderar jag på, vad tror ni om det?

Här hittar ni mina 15 tips till påsk om ni vill kika på dem igen ♥ Den rosa texten är en länk. Kram från mig.

0
5

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00