Gräva ner studsmattan

gräva ner studsmatta
Glad Påsk! Hur har ni det så här i påskdagarna? Här är vädret helt fantastiskt och vi är ute från morgon till kväll. Oscar älskar att vara ute och det går knappt att få in honom på kvällarna. Han bryter ihop och gråter varje gång som vi säger att vi ska gå in. Studsmattan älskar han, på bilden är det Ludwig som dyker upp bakom ryggen på Oscar. Ludwig gillar också att hoppa studsmatta. Oscars fina gula tröja har storasyster Fanny köpt till honom.
markstudsmatta
Vi har sedan några år tillbaka valt att gräva ner studsmattan för att det ska blir säkrare för barnen att hoppa på den. Dels kan man ju inte trilla ner från den men det som känns mest viktigt för oss som har småbarn är att ingen liten kan gå under studsmattan när någon hoppar. Vill ni också gräva ner studsmattan så kika på min beskrivning. Beskrivning på nedgrävd studsmatta finns HÄR.

Som tips till Påskfikat idag lägger jag in en länk till en LÄTTBAKAD CITRONPAJ Hoppas att ni vill testa den ♥

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..