ANNONS

Gräva ner studsmattan

/

gräva ner studsmatta
Glad Påsk! Hur har ni det så här i påskdagarna? Här är vädret helt fantastiskt och vi är ute från morgon till kväll. Oscar älskar att vara ute och det går knappt att få in honom på kvällarna. Han bryter ihop och gråter varje gång som vi säger att vi ska gå in. Studsmattan älskar han, på bilden är det Ludwig som dyker upp bakom ryggen på Oscar. Ludwig gillar också att hoppa studsmatta. Oscars fina gula tröja har storasyster Fanny köpt till honom.
markstudsmatta
Vi har sedan några år tillbaka valt att gräva ner studsmattan för att det ska blir säkrare för barnen att hoppa på den. Dels kan man ju inte trilla ner från den men det som känns mest viktigt för oss som har småbarn är att ingen liten kan gå under studsmattan när någon hoppar. Vill ni också gräva ner studsmattan så kika på min beskrivning. Beskrivning på nedgrävd studsmatta finns HÄR.

Som tips till Påskfikat idag lägger jag in en länk till en LÄTTBAKAD CITRONPAJ Hoppas att ni vill testa den ♥

0
2

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00