ANNONS
Integritet på Tailsweep

Kasslergratäng på 3 minuter

/

Gokväll allihop. Här kommer ett tips som jag brukar använda när jag har absolut ingen tid eller ork till att laga mat. Oftast är det lugnt och skönt hemma hos oss utan stress. Jag försöker hela tiden tänka på att vi ska undvika stress men ibland är det omöjligt och då är det bra att ha små knep att ta till.

När maten ska gå toksnabbt att tillaga så brukar jag använda en färdig potatisgratäng som man köper i mataffären och så blandar jag den med tärnad kassler. Supergott och superenkelt. Och det är verkligen okej att använda sig av genvägar ibland. Hoppas att ni vill testa.

Hitta snabbt utan bilder – Lista med korv och kassler och en Lista med soppor, potatis & grönsaker

KASSLERGRATÄNG PÅ 3 MINUTER

Laga även KASSLER MED PERSILJESÅS OCH VITOST

Beskrivning

  1. Putsa och tärna kassler (ca 100 g/port)
  2. Blanda i en ugnsform ihop tärnad kassler med en förpackning kyld potatisgratäng. Antal portioner brukar stå på förpackningen.
  3. Tillaga i ugnen enligt beskrivningen på förpackningen. Jag tillagade våran gratäng mitt iugnen 200° i 20 min. Höjde sedan till 250° i några minuter för att ge gratängen mer färg.

Servera kasslergratängen med sallad. Perfekt till matlåda 😀

6
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00