ANNONS

5 recept på köttfärssås

/

barnens köttfärssås
Hej denna soliga och sköna fredag. Vad härligt det är ute nu, Melwin och Ludwig hade shorts på sig till skolan idag och Oscar som är hemma med mig fick också ta på sig shorts. Nu känner man att sommaren inte är långt borta. Vår och sommar är mina favoritårstider. Början av hösten är också mysigt men slutet av hösten och vintern är inte roliga. Jag tycker inte om kyla, jag tycker inte om mörker och jag tycker inte om snö. Då längtar jag bort från Sverige, men skolplikt för barnen och hus som värms upp med ved håller oss hemma.

köttfärssås bästa receptet

Nu är det i alla fall fantastiskt. Det börjar bli så grönt och skönt ute i naturen och i alla trädgårdar. På bordet i matsalen har vi en bukett vitsippor som Tilde har plockat. Det är så vackert.

Idag fick Ludwig bestämma maten. Utan att fundera särskilt länge valde han Fannys köttfärssås för det är det bästa han vet. Fick han bestämma varje dag så skulle det garanterat bli just den köttfärsåsen som serverades hemma hos oss resten av detta året. Jag tycker också om Fannys köttfärssås men visst är det kul att variera maten lite så jag bjuder på några tips till nedan. Hoppas att ni vill testa ♥ Och självklart fick Oscar en tallrik spaghetti och köttfärssås också. Ni ser ju på översta bilden hur sugen han är på Ludwigs portion. Oscar gillar allt!

köttfärssås krydda

5 recept på köttfärssås

  1. Fannys köttfärssås ( världens godaste köttfärssås )
  2. Köttfärssås med ajvar
  3. Kötfärssås med tacosalsa
  4. Köttfärssås med bacon
  5. Köttfärssås med morötter

Lycka till och fortsatt fin fredag 😀

0
2

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00